„Visiaci a priehľadný“ bazén, trúfate si na plávanie na oblohe?

- 2021-09-30-

Pamätajú si netizens, ktorí videli film „Mechanik 2“, z tejto pôsobivej scény? „Transparentný zavesený“ bazén, ktorý sa rozprestiera z vrchu mrakodrapu, je priehľadný. Zdá sa, že pri plávaní sa vznáša na oblohe. Kúpanie v tomto bazéne je určite vzrušujúcim a zvláštnym zážitkom. Teraz, keď sa bazén na filmovej scéne stal realitou, môžete zažiť aj pocit plávania vo vzduchu!
Akrylový bazén na 24. poschodí hotela Goldman Sachs Holiday v Šanghaji je „zavesený priehľadný“ bazén.Pri pobyte v hoteli si môžete bezplatne užívať zariadenia bazéna, čo je dosť nákladovo efektívne.Akrylový bazén je 30 metrov dlhý, 8 metrov široký a 1,5 metra hlboký. Toto je prvé vysokohorské konzolové priehľadné kúpalisko v Číne. Dno bazéna je zavesené. Je vyrobený z akrylátu a cez priehľadné dno bazéna je možné prehliadnuť okolitú scenériu.

 



Kúpanie na oblohe je rozhodne zážitok, na ktorý nikdy nezabudnete.



KINGSIGN ACRYLIC sa špecializuje na všetky druhy akrylových fólií, akrylových okien, akrylových tunelov, akrylových námorných hál, akrylových akvárií, akrylových bazénov, akrylových nádrží na ryby, akrylových polotovarov, akrylových lepidiel, zakrivených akrylových fólií, veľkých služba montáže akrylátových plechov. Podrobnosti nájdete na 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)