KINGSING ACRYLIC je investícia Kingsign International (China) Limited v Šanghaji, zriadenie exportne orientovaného a domáceho predaja, doplneného o komplexnú predajnú spoločnosť, ktorá vyváža rôzne akrylové dosky, rúrky, rúry a vykonáva rôzne medzinárodné rozsiahle projekty akvárií a bazénov.


Po tom, čo sa spoločnosť zaoberala akváriovým, bazénovým a krajinným inžinierstvom, nezávisle vyvinula akrylátové lepidlá, ktoré sa aplikovali na lepenie dosiek, superhrubé dosky a údržbu, čím posunuli produkty na novú úroveň. Novovytvorený bezšvíkový spletací akrylový tunel, vysokohorský bazén (priehľadný) a zručný v spájaní kruhových a oblúkových švov, dokovanie superhrubých dosiek.


Dodávame ploché panely, tvarovanie a ohýbanie zakrivených panelov, lepenie, žíhanie a miestnu, ako aj medzinárodnú inštaláciu.
KINGSIGN v súčasnosti ponúka jednu z najväčších veľkostí monolitických (nespojených) liatych akrylových blokov, a to „11500 mm x 3000 mm a 8100 x 3700 mm“.
KINGSIGN má rozsiahlu technickú podporu s viac ako 30 rokmi výroby a inštalácie akrylových blokov KINGSIGN.
KINGSIGN má veľmi prísnu povolenú úroveň inklúzií/defektov, pričom KINGSIGN má KPI v poskytovaní najvyššej optickej úpravy.
Tolerancie hrúbky / rovinnosť sú podľa normy ISO.
KINGSIGN má menej ako 1% zvyškového monoméru, ktorý je výsledkom nášho procesu vytvrdzovania surovín (MMA). Zvyškový monomér vo vyšších hladinách môže v pomerne krátkom čase odfarbiť panel v ultrafialovom (UV) žiarení.


Náš produkt: Všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylová námorná hala, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech.


Naša technická schopnosť: Extra hrubý a veľký akrylový plech, originálna technológia bezšvíkového spájania, technológia superpozície extra hrubých dosiek.