Prečo si vybrať akrylát pre nekonečné bazény

- 2023-05-12-

Nekonečný akrylový bazénje v súčasnosti čoraz obľúbenejší, prečo sa akrylový materiál používa v bazénoch, má niekoľko výhod:

Akrylátové bazénymajú pomalý prenos tepla, dobrú izoláciu a žiadny "chlad" pri kontakte s povrchom tela. V porovnaní s liatinovými alebo oceľovými bazénmi sú teplejšie a mäkšie. Aj keď je to tiež druh skla, akrylát nie je taký „krehký“ ako sklo a jeho odolnosť je 200-krát silnejšia ako bežné sklo, takmer sa nerozbije. Jeho nosnosť sa mení s hrúbkou a čím je hrubšia, tým je pevnejšia. Akryl má tvrdú stranu a mäkké vlastnosti a je veľmi vhodný na modelovanie

Akrylátový plech má vynikajúcu povrchovú úpravu, jeho odolnosť proti opotrebovaniu je ekvivalentná hliníku, nie je ľahké ho poškriabať a ľahko sa čistí. Ak sa vyskytnú ostré škrabance, dajú sa aj tieto škrabance ľahko opraviť. Na ich utieranie sa dá použiť obyčajná biela zubná pasta, do panelu sa dajú integrovať pigmenty a farba je veľmi stabilná. Po dlhodobom vystavení svetlu a dažďu nie je ľahké vyblednúť a na dotyk je ruka hladká, bez škvŕn od potu a odtlačkov prstov.


KINGSIGN® AKRYL sa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkorozmerný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: +61 415999843 (Whatsapp/Wechat)