Prečo je akrylátový bazén čoraz obľúbenejší

- 2023-03-30-

V posledných rokoch sa v mnohých bazénoch používajú akrylátové panely. Vďaka svojej priehľadnosti vyzerá krištáľovo čisto a mimoriadne moderne, vysoko uznávaný na trhu. V porovnaní so sklom má akryl mnoho výhod.

Sklo bolo v minulosti často používaným materiálom na priehľadné bazénové plachty, no aj jeho nevýhody sú zrejmé. Po dlhom čase používania sa ľahko zlomí a praskne vplyvom slnečného žiarenia alebo fyzikálnych vplyvov, čo predstavuje potenciálne bezpečnostné riziko. všakakrylátové bazényurobili v tejto oblasti výrazné zlepšenia. Po intenzívnom trení alebo náraze na ich povrchy sa nezlomia. Používajú totiž plastové polymérové ​​materiály, ktoré majú dobrú odolnosť voči poveternostným vplyvom a pružnosť. Za normálnych podmienok základ nepopraská a jeho priehľadnosť môže zabezpečiť aj dlhodobé vystavenie ultrafialovému žiareniu.

 

Sklenená tabuľa má síce dobrú priepustnosť, ale v prípade prasklín alebo poškodení sa nedá včas opraviť. Ako používateľ musí tiež zaplatiť vysokú cenu za priamu výmenu celého panelu. Akrylátové bazény však môžu tejto situácii predísť a firmám ušetriť nemalé peniaze, keďže tento materiál je možné na mieste včas opraviť. Aj v mnohých prípadoch je možné bazén opraviť bez úplného vypustenia vody. V neskoršej fáze údržby je to už veľmi jednoduché. Zamestnanci musia na utieranie použiť iba mydlo alebo mäkkú handričku, nemôžu však používať vysoko korozívne čistiace kvapaliny, pretože môžu spôsobiť určité poškodenie povrchu materiálu panelu.


KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)