Akryl â Potravinárske materiály nového typu

- 2022-07-26-

Obaly na potraviny, náčinie na potraviny a pomocné materiály, zariadenia, nástroje a iné materiály a produkty používané pri spracovaní a príprave potravín, ktoré prichádzajú do styku s potravinami, sa súhrnne označujú ako materiály prichádzajúce do styku s potravinami (FCM). Bežné materiály prichádzajúce do styku s potravinami zahŕňajú plasty, kovy, sklo, keramiku, vláknité výrobky atď.




Akryl, tiež známy ako plexisklo, Perspex, PMMA (polymetylmetakrylát). Akryl je zďaleka najkvalitnejšia a najvýhodnejšia cena syntetických priehľadných materiálov. V posledných rokoch sa postupne používa pri výrobe špičkových materiálov na balenie potravín, ako sú nalievače vína, kuchynské škatule na korenie, plastové podnosy atď., A je široko spotrebovaný. sú vítané a široko používané.


  


Vzhľadom na vysokú transparentnosť, vysokú tvrdosť a relatívne nízku cenu PMMA, medzi súčasné materiály prichádzajúce do styku s potravinami s akrylom ako hlavným telesom v oblasti obehu patria najmä nádoby a nástroje na balenie potravín:

Nádoby na balenie potravín: akrylové krabičky na občerstvenie, akrylové ovocné taniere, akrylové plastové poháre, akrylové poháre na korenie, akrylové uzavreté poháre, akrylové priehľadné olejové fľaše s plochým vrchom a iné nádoby na potraviny;

Nástroje na balenie potravín: akrylový stojan na koláče, akrylový viacvrstvový stojan na potraviny, akrylová umelecká slamka na nápoje, akrylová plastová lopata na ľad, akrylová plastová potravinová spona atď.


Kingsign sa špecializuje na výrobu a export akrylu, úroveň kvality je čistá lucite MMA, zatiaľ,poskytujeme našim klientomcertifikát FDA, CE certifikát, najnovšia správa o teste RoHS. 


Kľúčové slová:

Akrylové listy

Potravinárske akrylátové dosky

akrylové dosky kingsign

akrylové výstavné stojany

priehľadné akrylové dosky

potravinárske akrylové výstavné stojany