Akrylový displej Výhody a poznámky

- 2022-07-19-

Výhody:Akryl je vysoko priehľadný plastový materiál, vzhľad podobný krištáľu; odolný voči poveternostným vplyvom, vhodný na použitie na akomkoľvek mieste a podnebí; odolný proti pádu, dont zlomiť pri silnom náraze; Ak má akrylový povrch škrabance, môžeme miesta škrabancov vyleštiť a výrobky vyrobiť na nové, to je miesto, kde môžu iné materiályt porovnať s. Teraz sa dopyt po akryle každým rokom stále zvyšuje a uplatňuje sa vo viacerých oblastiach.

Tu priložte vlastnosti akrylátov na kontrolu:

 

Čo musíme zvážiť Kedy akrylové stojany?

Po prvé, akrylová doska s pevnosťou povrchu je veľmi tvrdá. Pri aplikácii a výrobe by sme si mali dať pozor na prípad, že by sa pracovníci zranili a akrylátový povrch by sa poškriabal. Ale ak dôjde k poškriabaniu akrylového povrchu, nerobte toNebojte sa, môžeme to upraviť brúsením a leštením škrabancov.

Po druhé, akryl má koeficient rozťažnosti. Pri montáži akrylových výrobkov by sa mala zvážiť a vypočítať dostatočná a vhodná dilatačná medzera.

Po tretie, akrylové materiály budú ľahko viesť k bodovému výboju a tiež ľahko absorbujú prach. MUSÍ použiť mäkkú bavlnu a namočiť do mydlovej vody, aby ste vyčistili prach. To je tiež jedna z výhod akrylu, čistenie je jednoduché.


Kľúčové slová:

akrylový displej

výstavné stojany

akrylové výrobky

nábytok z plexiskla

akrylový nábytok

akrylové výstavné stojany