Dizajn nekonečného bazéna a výber steny nekonečného bazéna

- 2022-06-20-

Dizajn a výber materiálov sú veľmi dôležitými krokmi pre bazén a dobré materiály sú možno hlavným dôvodom, prečo byť dobrým obalom na bazén.

 

V skutočnosti neexistuje žiadna špecifická definícia dizajnu tvaru. Teraz často vidíme: obdĺžniky, štvorce, kruhy, polkruhy, hviezdy a nepravidelné tvary. V skutočnosti potrebujeme len skombinovať podmienky lokality a koncept dizajnéra, aby sme vytvorili iný dojem z nekonečného bazéna.

 

Materiály bazénových stien do určitej miery určujú štýl bazéna, bazénová stena je tiež jednou z dôležitých súčastí tvorby bazénovej krajiny. Materiálové uplatnenie plaveckého priestoru sa odráža najmä v stene bazéna, dne bazéna, vrchnom kameni a okolitých plošinách. V súčasnosti sú najbežnejšie používané materiály na steny a dná bazénov keramické dokončovacie materiály, pretože majú stabilný výkon, bohaté farby a vyhýbajú sa obmedzeniam prírodného kameňa (ako je pan-alkálie). Cena je primeraná a efekt je pre dizajnéra prijateľný.

 

Podobne, aby sa lepšie zobrazilo 'infinipri bazéne s nekonečným okrajom si dizajnér tiež vyberie jednu alebo niekoľko strán, aby zvolil priehľadné akrylátové dosky ako stenu bazéna, pretože akrylátová stena bazéna nielenže lepšie odrážajadronekonečného bazéna, ale aj bazén pokrytý tajomnou farbou pod svetlami bazéna.


kľúčové slovo:

Nekonečný bazén

Akrylátový bazén

Dizajn bazéna

príslušenstvo na stenu bazéna

KINGSIGN®AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)