Pri použití akrylátového bazéna tieto problémy nemožno ignorovať!

- 2022-04-21-

dnesakrylový bazénsú čoraz dominantnejšie. Pre jeho krásny vzhľad, bohaté funkcie, jednoduchú inštaláciu, jednoduchú obsluhu a ďalšie výhody sa stavitelia bazénov rozhodli použiť na stavbu bazéna akrylátové materiály. Takže teraz sa objavuje aj problém, pri použití akrylového materiálu bazéna by ste mali venovať pozornosť niektorým problémom?



1. Teplota cirkulujúcej vody by nemala presiahnuť 40 stupňov Celzia. Uistite sa, že najprv dáte studenú vodu a potom horúcu vodu, v žiadnom prípade do nej nepridávajte horúcu vodu, pretože to povedie nielen k popáleninám, ale na dlhú dobu povedie takáto voda aj k zmene farby akrylu.

2. Pri používaníakrylátový bazén,ak dôjde k poškodeniu výskytu vecí, použitie 2000C vodného brúsneho papiera na poškodenie miesta na vyleštenie a následne pomocou zubnej pasty a leštenia gázou môžete vrátiť do pôvodného svetlého stavu. Nezabudnite, že nepoužívajte korozívne chemické tekuté peelingy.

3. Použitieakrylový bazénnemožno použiť na zasiahnutie tvrdých predmetov, aby nedošlo k poškodeniu zariadenia.

KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)