Akrylový podvodný tunel vás zavedie na dno vody

- 2022-04-21-

Chcete zažiť farebný podmorský svet zblízka? Príďte sa pozrieť na predstavenie Podmorského svetaakrylový podvodný tunel. Toto je virtuálne panoramatické ponorné akvárium postavené s vodnými živočíchmi rieky Mekong a tropickým dažďovým pralesom ako jadrom.
Je tam krásneakrylový podvodný tunel
270° pozorovacia plocha vám poskytne panoramatický pohľad na všetky druhy elfov a podivné ryby na dne rieky Lancang - rieky Mekong, ako keby ste sa ocitli v magickom kráľovstve snov elfov.
Hudobný rytmus v medúzovom bludisku dokonale zodpovedá frekvencii plávania medúzy. Používa špičkovú technológiu na kombinovanie s medúzami na zmenu rôznych farieb. Každá malá medúza má len 6 mesiacov života, no za toto krátke obdobie si uchová to najlepšie. Dal som ti to, aby si vytvoril krásny svet medúz.
Pri chôdzi v ňom je horizont priehľadný a jasný, ako keby sa človek a podmorský svet spojili, čo je skutočne spôsobené kryštálovou transparentnosťou akrylu.

Samozrejme, dobrá húževnatosť, odolnosť voči poveternostným vplyvom, chemická stabilita a ľahké spracovanie akrylových materiálov tiež vytvorili taký rozsiahly projekt podvodného tunela. Napríklad doska v tvare oblúka podvodného tunela akvária musí byť prispôsobená do rôznych uhlov, ako je 90 stupňov, 180 stupňov a 270 stupňov, a okno výkonu akvária musí byť prispôsobené do rôznych kreatívnych tvarov.

KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkorozmerný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)