Prečo zvoliť akrylát namiesto skla pre priehľadný bazén?

- 2022-04-21-

Akrylsa vyrába polymerizáciou metylmetakrylátového monoméru (MMA), konkrétne polymetylmetakrylátového (PMMA) plošného akrylu. Akryl spracovaný špeciálnym procesom má povesť „Plastic Queen“ a „Plastic Crystal“, fyzikálne vlastnosti akrylu predurčujú základ ako najlepšiu voľbu pre transparentné bazénové materiály.
1. Má všetky výhody skla:
Akryl je vysokomolekulárny polymér, ktorý má všetky výhody skla a môže nahradiť sklo; zatiaľ čo hlavnou zložkou skla je oxid kremičitý, nemôže nahradiť akryl.
2. Lepšie vizuálne efekty:
Akryl má vysokú priepustnosť svetla s priepustnosťou svetla 93% a viac, zatiaľ čo sklo má priepustnosť svetla 82% - 89% a najlepšie ultrabiele sklo môže dosiahnuť iba 89%. Priepustnosť akrylového svetla je mäkká a vizuálny efekt je nádhernejší;
3. Bezpečné:
Odolnosť akrylu proti nárazu je viac ako 100-krát vyššia ako v prípade bežného skla a 16-krát vyššia ako v prípade tvrdeného skla (u tvrdeného skla existuje riziko samoexplózie). Maximálna hrúbka bežného tvrdeného skla nepresahuje 20 mm, pričom hrúbka akrylu môže byť viac ako 800 mm. Akryl znesie ťažší a väčší náraz, ale tvrdené sklo nie.
4. Dá sa hladko spájať:

Akrylmá dobré spracovateľské vlastnosti a dá sa opracovať a tepelne tvarovať. Ešte dôležitejšie je, že bezšvové spojenie medzi hrubými akrylovými platňami sa dá dosiahnuť na mieste vstreknutím špeciálneho zásobného roztoku. Tvrdené sklo nie je možné opätovne spracovať, rezať a spájať. Vo všeobecnosti môže byť maximálna veľkosť tvrdeného skla 6,8 m * 2,5 m. Pretože sa nedá hladko spájať, nemôže spĺňať požiadavky väčších priehľadných celých panelov, čo je možné dosiahnuť akrylátom.

KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)