Dôvody obľúbenosti veľkých akváriových akvárií vyrobených na mieru

- 2022-04-21-

Väčšina zveľké akrylové akváriávytvorili určitú škálu vo veľkých nákupných centrách, luxusných hoteloch a súkromných vilách. Prečo si teda veľké akváriové akváriá vyberajú na výrobu akrylové materiály? V skutočnosti nejde o nič iné ako o nasledujúcich šesť výhod akrylových materiálov, o ktoré sa s vami podelím nižšie.
1. Akrylátové akváriummá nízku hmotnosť
Hustota akrylu je 1,2 kg/dm3 a hmotnosť materiálu rovnakej veľkosti je len polovičná v porovnaní s bežným sklom.
2. Tlaková únosnosť akrylových akvárií je vyššia ako u sklenených akvárií
Akryl vyrobený podľa doterajšieho stavu techniky môže byť zložený na 700 mm hrubú akrylovú dosku a samotné sklo je náchylné na prasknutie a zranenie ľudí po stlačení. Relatívne povedané, akryl je relatívne bezpečný.
3. Akryl má vysokú priepustnosť svetla
Priepustnosť svetla akrylovej dosky je asi 93% a priepustnosť svetla skla je asi 75%.
4. Akryl má silnú plasticitu
Akryl môže byť spracovaný za studena aj za tepla podľa potrieb zákazníka a môže byť vyrobený do rôznych ideálnych tvarov, s mimoriadne bohatou expresivitou a najvyššou pevnosťou v ťahu je až 70 MPa.
5. Proces spájania akrylu
Akrylátové nádrže na ryby, podmorské tunely, akrylové raftingové rieky atď. môžu byť spracované technológiou bezšvíkového spájania, čo je technológia odlievania akrylových surovín. Po napletení je celé telo pevné a krásne, čo je pri sklenených akváriách nedosiahnuteľné. Je to tiež po rokoch výskumu, vývoja a technológií. Dôležitý úspech inovácie.
6. Akryl má silnú opraviteľnosť
Na povrchu akrylového akvária sú škrabance, ktoré je možné ručne vyleštiť a opraviť.

Zhrnutie: Akrylátové akvárium je špičkový akvarijný produkt. Integrované telo nádrže hladko spojené akrylovými surovinami má výhody krásy, bezpečnosti a transparentnosti. V porovnaní s tradičnými sklenenými akváriami má lepšie pozorovacie efekty, rozmanitejšie tvary a chov. Je tu viac rýb, ktoré dokážu ukázať dizajnovú kultúru akvária komplexnejšie, takže zákazníci môžu pri konzumácii pocítiť potešenie z blízkeho kontaktu s oceánom.

KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)