Výhody priehľadného bazéna s akrylovým materiálom

- 2022-04-21-

Dnes si to vymenujme
1. Bezfarebné a priehľadnéakryllist, s priepustnosťou svetla nad 93 %.
2. Má silnú adaptabilitu na prírodné prostredie. Aj keď je dlhodobo vystavený slnečnému žiareniu, vetru a dažďu, nezmení svoj výkon. Má dobrý účinok proti starnutiu a dá sa bezpečne používať vonku. Môže zaručiť žiadne zožltnutie po dobu 15 rokov. .
3. Dobrý výkon spracovania, vhodný na mechanické spracovanie a ľahké tvarovanie za tepla.
4. Netoxický, neškodný aj pri dlhodobom kontakte s ľuďmi. Pri spaľovaní však vzniká formaldehyd a oxid uhoľnatý.
5. Silná odolnosť proti nárazu, šestnásťkrát väčšia ako tvrdené sklo rovnakej hrúbky. V každom inžinierskom projekte je bezpečnosť na prvom mieste.
6. Vynikajúci izolačný výkon.
7. Nízka hmotnosť, o polovicu ľahšia hustota ako obyčajné sklo a menšie zaťaženie stavebnej konštrukcie a podpory.
8. Silná plasticita, veľká zmena tvaru, ľahké spracovanie a tvarovanie.
9. Miera recyklovateľnosti je vysoká. Recyklovaná akvarijná akrylová fólia sa rozkladá a čistí špeciálnym procesom a je to vynikajúci materiál na výrobu dekoratívnej akrylovej fólie, ktorú uznáva rastúce povedomie o životnom prostredí.

10. Pohodlná údržba, jednoduché čistenie, dážď možno čistiť prirodzene, alebo drhnúť alkalickým mydlom a mäkkou bavlnenou handričkou.

KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)