Najnovšia aplikácia akrylu

- 2022-04-21-

Nábytok z akrylusa prvýkrát objavil v Európe a vyvinul sa v 90. rokoch 20. storočia. Až v 21. storočí dosiahol akrylový nábytok výrazný rozvoj.

V špičkových hoteloch a vilách môžete vidieť akrylový nábytok v oblasti bytovej dekorácie.

Akrylátový stôl Od prvéhoakrylový listvyrobené nemeckou spoločnosťou Rohm & Haas v roku 1920, sa aplikácia akrylu stáva čoraz širšou. Akrylový nábytok sa prvýkrát objavil v Nemecku. V roku 1941 nemeckého remeselného dizajnéra náhle napadlo, keď navrhoval doplnky. Ak sa dá akryl použiť ako materiál na nábytok, bolo by to dokonalé.

Akrylový nábytok sa prvýkrát objavil v Európe a vyvinul sa v 90. rokoch minulého storočia. Akrylátový nábytok dosiahol značný rozvoj až v 21. storočí. Akrylový nábytok je možné vidieť v špičkových hoteloch a vilách v oblasti bytových dekorácií.
Akrylový stôl

Odkedy nemecká spoločnosť Rohm & Haas vyrobila v roku 1920 prvú akrylovú fóliu, aplikácia akrylu sa stala čoraz rozsiahlejšou. Akrylový nábytok sa prvýkrát objavil v Nemecku. V roku 1941 nemeckého remeselného dizajnéra náhle napadlo, keď navrhoval doplnky. Ak sa dá akryl použiť ako materiál na nábytok, bolo by to dokonalé. Preto navrhol dizajnovú kresbu konferenčného stolíka s použitím akrylu ako materiálu. Tianhou vyrobil konferenčný stolík. Vzhľad bol dokonalý, ako pôvodne očakával, chýbal však konštrukčný návrh. doterazakrylový nábytoknarodil sa.

KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)