Použitie akrylu

- 2022-04-22-

1. Akrylové výrobky zahŕňajúakrylové listy, akrylové plastové pelety, akrylové svetelné boxy, vývesné štíty, akrylové vane, akrylový umelý mramor, akrylová živica, akrylové (latexové) farby, akrylové lepidlá atď., so širokou škálou produktov.
2. Akrylové výrobky, ktoré ľudia bežne vidia, sú akrylové výrobky zostavené zo surovín, ako sú akrylové pelety, platne alebo živice rôznymi spôsobmi spracovania as rôznymi časťami z rôznych materiálov a funkcií. Pokiaľ ide o bežne počuté akrylové vlákno, akrylovú bavlnu, akrylovú priadzu, akrylový nylon atď., týka sa to umelých vlákien vyrobených polymerizáciou kyseliny akrylovej a nemá nič spoločné s akrylovými výrobkami.
3. Medzi nimi jeakrylový listľudia často hovoria, že je to polymetylmetakrylátová doska z polymérneho metylmetakrylátu (PMMA), ktorá je polymerizovaná „metylmetakrylátom (MMA)“. Alebo sa extruduje z akrylových peliet cez extrudér. V minulosti sa doska bežne nazývala plexisklo. Akryl je odvodený z anglického akrylu, čo znamená PMMA doska vyrobená z organickej zlúčeniny MMA. Jeho priehľadnosť a priepustnosť svetla sú ako sklo. Všetky dosky vyrobené z priehľadných plastov ako PS, PC a pod., alebo podradného recyklovaného MMA sú súhrnne označované ako plexisklo. Pre rozlíšenie je PMMA doska vyrobená z vysoko kvalitného čistého materiálu MMA pomenovaná akrylová doska, aby sa odlíšila od bežnej plexisklovej dosky.

KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)