Zhrňte výhody a nevýhody akrylu

- 2022-04-25-

AkrylOblasť použitia: architektonické použitie: výklady, zvukotesné dvere a okná, tiene na osvetlenie, telefónne búdky atď. Reklamné využitie: svetelné boxy, nápisy, nápisy, stojany atď. Dopravné využitie: dvere a okná vlakov, áut a iných vozidiel, Zdravotnícke využitie: detské inkubátory, rôzne chirurgické lekárske prístroje Civilné potreby: sociálne zariadenia, ručné práce, kozmetika, držiaky, akváriá atď.
Priemyselné použitie: prístrojové povrchové panely a ochranné kryty atď. Použitie osvetlenia: žiarivky, lustre, tienidlá na pouličné lampy atď. Oblasti použitia: hotely, nákupné centrá, pracovné budovy, kluby, vily, múzeá, lekárska starostlivosť, školstvo, stravovanie, výstavy , atď. Oblasti použitia: stropy, integrované podhľady, priečky, paravány, posuvné dvere, priehľadné steny, hotelový nábytok, pracovný nábytok, barové pulty, osvetlenie, lustre, nápisy, nápisy, podlahy, scenérie atď.
Výhody a nevýhody akrylových materiálov Prednosti: Akryl je dobrý nový typ materiálov, ktoré možno použiť na výrobu sanitárnej keramiky. V porovnaní s tradičnými keramickými materiálmi má akryl okrem bezkonkurenčne vysokého jasu nasledujúce výhody: dobrá odolnosť, nie je ľahké ho zlomiť; silná opraviteľnosť, pokiaľ je mäkká pena ponorená do zubnej pasty, sanitárna keramika sa môže čistiť; textúra je mäkká, v zime nie je žiadna horkosť.
Farby sú jasné, čo môže uspokojiť rôzne úrovne hľadania osobnosti. Použitie akrylátu na výrobu umývadiel, vaní a toaliet je nielen štýlové, trvácne, ale aj ekologické. Žiarenie je takmer rovnaké ako žiarenie vlastných kostí ľudského tela.Akrylátové sanitárnetovar sa objavil v Spojených štátoch už v roku a predstavuje viac ako 70 % celého medzinárodného trhu.

KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)