Ako sa vysporiadať s problémom ohýbania akrylového plechu

- 2022-04-25-

Ako vyriešiť problém ohýbaniaakrylový list? Vertikálny spôsob brúsenia Po zlepení tyčového plexiskla alebo hrubého tanierového plexiskla sa priamo brúsi a leští na brúsnom kotúči. Ručná práca postavená touto metódou je podobná určitému druhu sochy, zloženej z farebných nominálnych tvarov, tvoriacich jedinečný umelecký obraz.

Metóda lámaného brúsenia: Preložte a prilepte doskové plexisklo dohromady, model bytu Haikou, a potom priamo vyrežte a vybrúste sekciu do tvaru. Theplexiskloručné práce vyrobené touto metódou môžu získať efekt meniacej sa farby a prirodzenej jednoduchosti. Spôsob lepenia: Po narezaní plexiskla do určitého tvaru ho prilepte na rovnú plochu.

Metóda mozaiky: Vystrihniteakrylový listrôznych farieb do geometrických tvarov, ktoré potrebujeme, a potom ich vložíme a spojíme na spodnú dosku. Táto metóda vyžaduje tesné spájanie a ostré hrany a rohy, aby farba mohla byť intenzívna a integrovaná. Metóda tepelného varenia: Spracujte plexisklo do určitého tvaru, zahrejte plexisklo a priamo ručne vyrábajte a mieste plexisklo.

Z týchto metód vyplýva, že by mali mať vopred dobrú predstavu o zložení, byť obratní a udrieť, kým je žehlička horúca. Remeslá vyrobené touto metódou majú výhody tučných čiar a jednoduchých obrázkov. Plexisklo sa po nahriatí vytvaruje lisovaním za tepla vo forme. Ručné výrobky vyrobené touto metódou modelovania sú kypré, krivočiare, silné trojrozmerné a majú reliéfny efekt. Forma na lisovanie za tepla môže byť tvarovaná drevom a maltou, potom sa ako samčie a samičie formy používajú liate olovo, 3lianové materiály a sadrové materiály. Organické sklo je možné po zahriatí lisovať.


KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)