Čo mám robiť, ak je akrylová nádrž na ryby náhodne poškriabaná?

- 2022-04-25-


Akrylátové akváriumškrabance, nebojte sa, v porovnaní so škrabancami zo sklenených akvárií sa akrylové škrabance na akváriách čistia a riešia pomerne ľahko. Pokiaľ škrabance nie sú veľmi hlboké, dajú sa ľahko zvládnuť ručne.
Naučte sa, ako správne poškriabať akrylové akvárium.
Ďalej si pripravme na ukážku nasledujúce položky:

1. Dva akrylové čistiace a udržiavacie gély.
2. Leštiaca bavlna.
3. Existujú aj papierové pásky.

Akvárium opláchnite čistou vodou, kvapôčky vody niekoľko minút osušte čistou bavlnenou handričkou a potom rám terča poškrabte páskou.

Vytlačte brúsne lepidlo na vyleštenú bavlnu alebo ho vytlačte na akrylový povrch

Začnite leštiť rám, nezabudnite ho leštiť na kruhu, ak máte pocit, že brusivo nestačí, jednoducho ho naplňte a pokračujte v leštení.

Po brúsení očistite povrchovú brúsku čistou vodou, ale povrch je stále mastný. Môžete použiť prsty na opláchnutie veľmi malým množstvom neutrálneho mlieka. Po dokončení opláchnite a osušte čistou vodou. Tým dosiahnete veľký úspech.

Tipy: Akrylové brúsenie sa používa na úpravu jemných škrabancov proti vlhkosti. Ak ide o hlboký škrabanec, jeho odstránenie môže trvať dlhšie. Môže byť potrebná malá brúska.

V opačnom prípade musia byť vaše ruky také kyslé, ako keby ste jedli citrón, takže, aha, starostlivo vyberajte nástroje na čistenie akvária a dávajte si pozor, či sa pri čistení nenachádza piesok a kamene.

Škrabance na sklenených akváriách sú nepríjemné. Pokiaľ nemáte doma elektrické náradie, na odstránenie jemných škrabancov alebo hlbokých škrabancov musíte použiť elektrické náradie.


KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)