Predstavte spôsob spracovania akrylových výrobkov

- 2022-04-25-

Ako spracovaťakryla ake su techniky spracovania? Laserové rezanie je bezdotykový spôsob rezania. Laserom rezaný akryl môže rezať akryl do rôznych tvarov podľa želania. Môže rezať postavy, obrázky a môže byť použitý na nábytok a tak ďalej. Použitie laserového rezania na bootovanie môže použiť akryl na výrobu rôznych log, vrátane chaotických obrázkov atď., Čo má veľmi dôležitú úlohu a orientáciu v reklamnom priemysle. Rezanie akrylu je najbežnejší proces pri použití laserového rezania a sústruženia akrylu.
Akrylmôžu byť tiež priamo dierované. V porovnaní so sklom má akrylát veľmi dobré vlastnosti mechanického spracovania. Použitie laserového rezania a dierovania má veľmi vysokú presnosť montáže. Obrázky musíte robiť iba v počítači. Počítač prerazil akryl.
Samotný akryl má vysokú transparentnosť. Vďaka lešteniu akrylu má kryštálovo vysokú transparentnosť. Leštený akryl je veľmi hladký a vysoko hodnotný. Môže byť použitý pre mnoho druhov remesiel. Akrylový materiál sa roztopí pri 70°-100° a toto teplo možno použiť na úpravu tvaru akrylu, vrátane nepravidelných tvarov.
Akrylové ohýbanie za tepla sa môže vykonávať rôznymi spôsobmi. Mnoho akrylových dosiek je možné umiestniť na súpravu ohýbacieho stroja za tepla a súčasne formovať formu na ohýbanie a tvarovanie za tepla. Väčšina ohýbania za tepla prechádza iba jednoduchým alebo paralelným ohýbaním za tepla. Hľadisko ohýbania za tepla je možné fixovať podľa potreby kontroly uhla pohľadu.

KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)