Klasifikácia reklamného akrylu

- 2022-04-25-

Akrylová odlievacia doska(reklamný akryl): vysoká molekulová hmotnosť, vynikajúca tuhosť, pevnosť a vynikajúca chemická odolnosť. Tento druh dosky sa vyznačuje malým dávkovým spracovaním, neporovnateľnou flexibilitou vo farebnom systéme a efekte textúry povrchu, kompletnými špecifikáciami produktu a vhodnými na rôzne špeciálne účely.

Akrylová extrudovaná doska(reklamný akryl): v porovnaní s liatou platňou má extrudovaná platňa nižšiu molekulovú hmotnosť a slabšie mechanické vlastnosti. Táto vlastnosť však napomáha ohýbaniu a tvarovaniu za tepla a prispieva k rýchlemu vákuovému tvarovaniu pľuzgierov pri manipulácii s doskami veľkých rozmerov. Súčasne je tolerancia hrúbky extrudovanej dosky menšia ako tolerancia liatej dosky. Pretože extrúzia je automatická výroba vo veľkom meradle, je nepohodlné upravovať farbu a špecifikáciu, takže rozmanitosť špecifikácií produktu je obmedzená.

Klasifikácia materiálov akrylových dosiek v Číne je rozdelená hlavne do troch kategórií (reklamný akryl): prvý, dovezený tanier; Po druhé, taiwanská kapitálová rada; Po tretie, domáca doska. Ich rozdiel spočíva v pôvode a (MMA) čistote použitých surovín. To je tiež kľúčom k určovaniu kvality a ceny platní.

KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)