Bezpečnostné opatrenia pri kúpe akrylového akvária

- 2022-04-25-

Pri kúpe anakrylové akvárium, dávajte pozor na to, či na povrchu akvária nie sú škrabance, škrabance, uzlíky, víry, stopy zmrštenia povrchu (najmä v rohoch), praskliny, jamky, plesne, škvrny od alkálií, škvrny od vody a stred taniera. Žiadne bubliny a cudzie nečistoty.

Čo sa týka údržby akrylového akvária, najčastejšie hovoríme, že nemôžete priamo použiť kefu. Ako sa teda môžem starať o to, keď nemôžem použiť štetec?
Čistenie: Na všeobecné ošetrenie prachu ho možno priamo opláchnuť vodou alebo vyčistiť vlhkou handričkou a potom utrieť mäkkou handričkou. Ak je povrch mastný, môžete pridať vodu s jemným čistiacim prostriedkom a vydrhnúť mäkkou handričkou.

Voskovanie: Na výrobuakrylové akváriumjasný a jasný, môžete použiť tekutý leštiaci vosk a rovnomerne ho utrieť mäkkou handričkou, aby ste dosiahli cieľ.
Leštenie: Ak je výrobok poškriabaný alebo povrch nie je silne opotrebovaný, môžete skúsiť použiť leštiaci stroj (alebo voskovač na auto) na inštaláciu kotúča z látky, namočiť primerané množstvo tekutého lešticieho vosku a rovnomerne ho vyleštiť, aby sa zlepšil.

Ako si vybrať filtračný systém
Vo všeobecnosti, pretoževeľké akrylové akváriámajú väčšiu vodnú plochu ako bežné domáce akvária, musia byť vybavené zodpovedajúcim systémom na záchranu života. V skutočnosti, či už ide o malé akvárium pre domáce použitie alebo veľkú vodnú nádrž v akváriu, na dosiahnutie účelu zachovania rôznych známok života je potrebný rad zariadení.

Život udržiavajúci systém veľkého akrylového akvária sa vo všeobecnosti skladá z obehového systému, sterilizačného systému a biochemického systému. Každý systém tvorí jeden celok a spoločne spracováva odpad vznikajúci pri prežití rýb. Pre rôzne ryby a vodné organizmy je konfigurácia systému na udržanie života veľmi odlišná. Je potrebné navrhnúť vhodný systém udržania života podľa životných charakteristík a potrieb prežitia rôznych organizmov. systém.

Veľké akrylové akvária na ryby sú vysoko špecializované a musia byť chované profesionálnymi jednotkami, ako sú akváriá. Príslušná investícia do systému na záchranu života je pomerne veľká a zároveň si vyžaduje aj vysoké odborné znalosti. Bežné vybavenie na záchranu života v akváriu zahŕňa separátory bielkovín, generátory ozónu, biochemické filtre, filtre s aktívnym uhlím a ďalšie vybavenie.


KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)