Čo je reklamný akryl a jeho využitie

- 2022-04-25-

Akrylové výrobkyzahŕňajú akrylovú dosku, akrylové plastové častice, akrylovú svetelnú skrinku, vývesnú tabuľu, akrylovú vaňu, akrylový umelý mramor, akrylovú živicu, akrylovú (latexovú) farbu, akrylové lepidlo atď.

Spoločnéakrylové výrobkysú akrylové výrobky vyrobené zo surovín, ako sú akrylové granuly, platne alebo živice, rôznymi spôsobmi spracovania a kombinované s náhradnými dielmi rôznych materiálov a funkcií. Pokiaľ ide o akrylové vlákno, akrylová bavlna, akrylová priadza a akrylový nylon, o ktorých sa bežne hovorí, sa týkajú umelých vlákien polymerizovaných z kyseliny akrylovej, ktoré nesúvisia s akrylovými výrobkami.

Medzi nimi to ľudia často hovoriaakrylová doskaje polymetylmetakrylátová (PMMA) doska, ktorá je polymerizovaná "metylmetakrylátovým monomérom (MMA)". Alebo sa extruduje z akrylových peliet cez extrudér. V minulosti bola platňa bežne známa ako plexisklo. Akryl je odvodený z anglického akrylu, čo znamená PMMA platňa vyrobená z organickej zlúčeniny MMA. Jeho priehľadnosť a priepustnosť svetla sú ako sklo. Všetky platne vyrobené z priehľadných plastov ako PS, PC alebo podradného recyklovaného MMA sú súhrnne označované ako plexisklo. Na odlíšenie sa PMMA platňa vyrobená z vysokokvalitného čistého MMA nazýva akrylová platňa, aby sa odlíšila od bežnej platne z plexiskla.

KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)