Čo potrebujete vedieť pred zakúpením akrylového akvária

- 2022-04-25-

Môže byť akryl použitý ako akvárium? Áno, môžete tiež vytvoriť veľmi veľké akváriové zariadenia, ako je veľká nádrž na ryby v oceánskom svete. Akrylátové akvária ešte neboli vo veľkom meradle spopularizované a stále sú špecializovaným produktom pre vodné športy. Celá akvária je priehľadná a nemá spoje, čo je krajšie a bezpečnejšie ako obyčajné sklenené akvária. Váži menej ako jednu pätinu skleneného akvária.
Základné charakteristiky akrylového akvária
1. V porovnaní s obyčajnými sklenenými akváriami majú akrylové akvária lepšiu odolnosť voči poveternostným vplyvom, odolnosť voči kyselinám a zásadám a silnejšiu izoláciu.
2. Efekt priepustnosti svetla je dobrý, až 93%. Zároveň je intenzita osvetlenia akvária menšia, čo môže lepšie šetriť elektrickú energiu.
3. Akrylátové akváriá majú silnú odolnosť proti nárazu, šestnásťkrát vyššiu ako bežné sklenené akvária a majú dlhšiu životnosť v porovnaní s podobnými typmi akvárií.
4. V porovnaní s akváriami rovnakého typu majú akrylové akváriá ľahšiu hmotnosť, polovičnú oproti skleneným akváriám a v porovnaní s bežnými akváriami sú krajšie a farebnejšie.
5. Tvar sa veľmi mení, plasticita je pevnejšia, spracovanie sa ľahko tvaruje.
6. Akrylátové akváriása ľahšie čistia a sú pohodlnejšie na údržbu ako bežné akvária. Majú silnejšiu odolnosť voči poveternostným vplyvom, vyššiu nominálnu mäkkosť, lepší lesk a vlastnosti pri nízkych teplotách.
7. Akrylátové akvária sú odolnejšie voči opotrebovaniu a nepodliehajú skaze.


KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)