Aké sú výhody používania akrylových akvárií?

- 2022-04-26-

Za normálnych okolností je väčšina nádob na chov rýb, ktoré používame, sklenené akváriá, ktoré vyzerajú krásne a atmosféricky. Ale je tu rovnako priehľadná nádoba na kultúru rýb, ktorá je tiež rodená akrylová akvária.Akrylátové akváriumje vlastne druh plexiskla, a má aj vyššiu priehľadnosť. Myslím, že tá vec je v skutočnosti skôr ako plastová nádrž na ryby. Aký je rozdiel medzi skleneným akváriom a akrylovým akváriom? V skutočnosti je rozdiel medzi týmito dvoma materiálmi stále veľmi veľký.
Dôveryhodné akvárium dokáže splniť väčšinu vašich potrieb. Umožňuje svetlu voľne prechádzať a akékoľvek turbulencie vodných vĺn sú bezvýhradne zobrazené. Vo farbe okrasných rýb nie je žiadna odchýlka a dokonca aj jemná štruktúra na každej rybej šupine je jasne viditeľná.
Ale nekvalitné akvária sú ako starnúce kvety. Sú krásne a príjemné v kvete a ich farba bude matná a po zvädnutí dokonca stratí svoju krásu.
Akvárium nie je rýchloobrátkový konzument, no časom sa vyskytnú menšie problémy. Akváriá s dobrými materiálmi a spracovaním sú drahšie ako obyčajné akvária. Skúsenosti s každodenným používaním sú oveľa lepšie ako bežné akváriá a doba používania je o niečo dlhšia. Kto by nechcel kúpiť skutočné akvárium pre niekoho, kto chová ryby už dlho?
Na trhu sú dva populárne materiály pre akvária, akrylové akváriá a super biele akváriá. Akryl je o niečo lacnejší, ale cena super bieleho je vyššia. Cenová úroveň je názorne demonštrovaná v používateľskej skúsenosti.
Akryl je akváriamateriál dôrazne odporúčaný mnohými článkami. Vyznačuje sa nízkou hmotnosťou, dobrou priepustnosťou svetla, silnou plasticitou a odolnosťou proti rozbitiu. Ak hľadáte takýto materiál akvária, akrylové akvárium je dobrou voľbou.
Pri skutočnom používaní možno len zriedka spomeniete jeho vysokú kvalitu, pretože z nasledujúcich nedostatkov budú mať ľudia pocit, že to za tie peniaze nestojí.
Fatálnou nevýhodou akrylu je, že je náchylný na poškriabanie. Pomocou škrabky na riasy vyčistite riasy na stene akvária, ktoré zanechajú na stene drobné stopy. Tieto stopy sa nedajú opraviť a na stene nádrže zostávajú dlho a neustále sa zväčšujú, čo vážne ovplyvňuje okrasnú hodnotu.
Ďalším neprijateľným nedostatkom je starnutie. Akryl je druh plexiskla. Podstatný rozdiel medzi akrylovým a obyčajným sklom je v materiáli.
Rýchlosť starnutia akrylu je oveľa rýchlejšia ako bežné sklo a starnúce akrylové sklo žltne a stáva sa krehkým. Krehký znamená, že sa dá ľahko zlomiť. Takže praskanie je treťou chybou, najmä pri veľkých akváriách.
Akryl je pôvodne odolný voči korózii, ale voda a alkálie sa hromadia na stene valca na povrchu vody a vytvárajú biele škvrny. Ak si vyberiete morskú nádrž, tento jav je zreteľnejší. Otázka teda znie, za predpokladu, že nepoškriabete stenu valca, akú metódu plánujete použiť na odstránenie často sa vyskytujúcej vody a zásad?
Akryl má silnú plasticitu a je hlavným materiálom pre valce na ohýbanie za tepla. Ale aj z tohto dôvodu sa tiež ľahko deformuje. Ak neurobíte Lajin, môže sa po niekoľkých rokoch zdeformovať. Ale musíte sa uistiť, že používate to isté akvárium už niekoľko rokov, aby ste mali takéto problémy.

Všetko má dve strany. Hoci je ultrabiely valec ťažší ako gram a ľahšie sa rozbije, má dobrú priepustnosť svetla a dokáže ukázať bohaté svetlo, tieň a farbu vodnej scény, takže bude príjemnejší.


KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)