Niektoré znalosti spracovania akrylových remesiel

- 2022-04-26-

Ako vedúca spoločnosť zaoberajúca sa predajom akrylu často prichádzam do kontaktu so spracovaním akrylových remesiel, takže koľko málo vedomostí potrebujem vedieť pri výrobe a spracovaní, aby som sa vyhol chybám a umožnil zákazníkom získať kvalifikované remeslá? Teraz nechajmeKINGSIGN Akrylvysvetli ti:
1. Povrchová tvrdosť akrylového plechu je ekvivalentná s tvrdosťou hliníka. Je potrebné dávať pozor, aby nedošlo k poškriabaniu povrchu počas používania alebo spracovania. Ak dôjde k jeho poškriabaniu, pôvodný lesklý povrch je možné obnoviť leštením.
2. Teplota tepelného skreslenia obyčajnej akrylovej fólie je asi 100 stupňov a teplota nepretržitého používania by nemala byť vyššia ako 90 stupňov.

3. Akrylový panel ľahko generuje statickú elektrinu a priťahuje prach. Pri čistení ho utrite mäkkou bavlnenou handričkou namočenou v 1% mydlovej vode.

4. Akrylový listmá určitý koeficient rozťažnosti, preto treba myslieť na ponechanie správnej dilatačnej medzery pri montáži.


KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)