Ako si vybrať materiály pre akrylové výrobky?

- 2022-04-28-

Pri kúpeakrylové výrobky, Často kladiem otázku, teda ako vybrať materiály pre stojany? Dnes vám teda poviem, na aké problémy alebo kroky treba pri výbere materiálov dávať pozor.
Po prvé, najdôležitejšou vecou je výber materiálu. Až po správnom výbere môžeme uvažovať o ďalšom výbere. Na súčasnom trhu medzi materiály používané na výrobu vitrín patria najmä akrylátové dosky, ekologické drevené panely, špeciálne ohňovzdorné panely, krištáľové panely atď. Po ich porovnaní zistíte, že v týchto materiáloch sú široko používané akrylové dosky a ekologické drevené panely. Hlavným dôvodom je, že samotné dosky sú vysoko kvalitné, najmä pre drahšie šperky, kozmetiku, špičkové oblečenie a mobilné telefóny. Širšie sa používa pri zobrazovaní produktov, ako sú počítače.
Druhým je vybrať si z farby svoju obľúbenú farbu. Akrylátové výrobky sú teraz k dispozícii v rôznych farbách, ako sú vitríny na šperky, vitríny na oblečenie, stojany na kozmetiku, stojany na mobilné telefóny, vitríny na víno atď., Väčšinou v zlatej, strieborno-bielej, matnej čiernej, zahraničnej červenej, šedej a iné farby; ostatné produkty si väčšinou vyberajú zodpovedajúce farby podľa požiadaviek podnikového VI systému.
Treťou je konštrukcia vitríny. Všeobecne povedané, zadné panely vitrín, ktoré je potrebné umiestniť k stene, sú väčšinou nepriehľadné panely. Zvoľte rovnakú farbu, biely alebo zrkadlový povrch ako je vzhľad skrine. Na vrchnú časť je možné nainštalovať svetelnú skrinku, na svetlá v skrini zvoliť žiarivky a reflektory a na vrchnú časť svetelnú skrinku. Výšku, šírku a dĺžku je možné upraviť podľa veľkosti výstavnej plochy. Štvorcové vitríny sú vo všeobecnosti na štyroch stranách priepustné pre svetlo, vhodné na vystavenie malých špičkových predmetov, ako sú šperky, šperky, hodinky, mobilné telefóny, a môžu byť vyrobené aj vo väčšom meradle na vystavenie väčších predmetov, ako sú darčeky, ručné práce, elektronické výrobky, perá, tabak a alkohol Produkty z. Štandardizovaná aplikácia modernej výroby displejov robí vitríny často schopné viacúčelovej transformácie. Vo všeobecnosti sa nepoužívajú žiadne lepidlá a iné materiály a vitrína sa dá jednoducho rozobrať a zložiť iba pomocou skrutkovača.
Akryl je nový typ produktu. Jeho vzhľad podporil rozvoj príbuzných odvetví, najmä rozvoj reklamného priemyslu, ako aj súčasného stavebníctva. Jeho vzhľad priniesol ďalšie možnosti rozvoja priemyslu.

Tento druhakrylmá mnoho výhod podľa spôsobu výroby, nielen kvalitu materiálu, ale aj technológiu zhrnúť existenciu akrylovej výroby. Používatelia teraz vidia vlastnosti akrylu a všetci poznajú všetky vlastnosti a úžitkovú hodnotu tohto druhu akrylu. Akryl má silnú priehľadnosť a je vyrobený z bezfarebného a transparentného akrylátu a jeho priepustnosť svetla môže dosiahnuť viac ako 93%.




KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)