Akrylové tipy na dekontamináciu

- 2022-04-29-


Ako odstrániť škvrny naakrylové výrobky? Dnes vám predstavíme nasledujúce tipy:

1. Nečistoty na stojane s akrylovým displejom je možné utrieť dočista a rozjasniť handričkou alebo hodvábom namočeným v zubnej paste.
2. Do umývadla nalejte trochu vody, nalejte trochu šampónu a premiešajte, použite na utieranie akrylového stojana na displej, bude vyzerať extra čisto a žiarivo.
3. Keď saakrylový displejstojan má staré stopy a škvrny od oleja, môžete použiť handričku alebo bavlnu na pokvapkanie trochou petroleja alebo bieleho vína a jemne ho utrieť, bude svetlý a čistý.
4. Použite mäkkú handričku alebo mäkký papier, namočte stojan na akrylový displej do liehu alebo vody s alkoholom a potom ho utrite čistou handričkou namočenou v kriedovom prášku. Bude veľmi čistý.
5. Ak je akrylový stojan na displej so zlatým okrajom znečistený, utrite ho uterákom namočeným v pive alebo bielom víne, aby ste odstránili nečistoty a urobili ho čistým a jasným.
6. Pri čistení stojana akrylového displeja najskôr naneste kriedovú sivú vodu alebo sadrovú práškovú vodu a potom ju po zaschnutí utrite suchou handričkou. Je ľahké utrieť nečistoty a vyleštiť.
7. Akrylový stojan na displej je zašpinený farbou a nečistotami, ktoré sa dajú ľahko zotrieť octom.
8. Na akrylovom stojane je veľká plocha olejovej škvrny. Najprv vydrhnite odpadovým benzínom, potom vydrhnite pracím práškom alebo dekontaminačným práškom a potom opláchnite vodou.
9. Prach utrite vlhkou handričkou, potom odpadové noviny zotrite do guľôčky a rozotrite na akrylový stojan. Atrament z novín dokáže rýchlo zotrieť akrylový stojan.
10. Pomocou cibuľových plátkov utrite stojan na akrylový displej, nielenže môžete odstrániť nečistoty, ale aj veľmi svetlý.

11. Vydrhnite akrylový stojan na displej zvyškovým čajom, aby ste dosiahli dobrý dekontaminačný účinok.



KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)