Aké sú spájanie akrylovým procesom?

- 2022-05-05-

Theakrylový proceslepenie ¼

1. Lepenie fasád

Lepenie fasád je najpoužívanejšou technológiou lepenia a je široko používané pri výrobe rôznych akrylových výrobkov.
Najprv utrite povrch, ktorý sa má lepiť. Na dosiahnutie lepenia je najlepšie použiť hlavnú formu, aby sa lepený predmet netriasol, čo je prospešné pre zlepšenie kvality lepenia.
Pri lepení prierezu s hrúbkou menšou ako 3 mm môžete priamo pomocou injekčnej striekačky rovnomerne a pomaly vstreknúť lepidlo z jednej strany a ožarovať ho ultrafialovou lampou počas 3-5 minút, aby sa spojenie dokončilo.
Pre lepenie s hrúbkou väčšou ako 3 mm je možné vložiť tenké kovové drôty a dimenzovanie je ukončené princípom kapilárneho pôsobenia. Po dimenzovaní sa kovové drôty pred ožiarením UV lampou vytiahnu, prípadne časti, ktoré netreba lepiť, je možné chrániť páskou , Lepené miesto naniesť lepidlom a vložiť do akrylovej dosky šikmo k vytlačte bublinky. Lepenie je možné dokončiť ožiarením UV lampou po dobu 3-5 minút.
2. Skosené lepenie
Sklon lepenia musí byť 90-stupňový, aby sa zabránilo posunutiu lepeného povrchu.
Lepidlo by sa malo nanášať rovnomerne a pomaly. Lepenie je možné dokončiť ožiarením UV lampou po dobu 3-5 minút. Po úplnom vytvrdnutí odstráňte hlavnú formu.
3. Rovinné lepenie
Rovinné lepenie je špeciálna metóda.
Najprv utrite lepkavý povrch, umiestnite ho vodorovne a naneste naň lepidlo.

Položte jednu stranu druhej akrylovej dosky diagonálne tak, aby sa dotýkala akrylu natretého lepidlom, a potom ju položte rovnomerne a pomaly, vytlačte bubliny z jednej strany alebo použite svorku na vypustenie bublín. Lepenie je možné dokončiť ožiarením UV lampou po dobu 3-5 minút.



KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)