Hotelový nekonečný priehľadný akrylátový bazén

- 2022-05-05-

Keď si vyberáte hotel na cestovanie, mnohým priateľom najviac záleží na tom, či je tam bazén; najmä tennekonečný akrylátový bazén, jeden sa môže namočiť do vody, aby sa schladil, a druhý je urobiť módny trhák, ktorý ohromí okruh priateľov; tieto nekonečné bazény sú jednoducho tým najdusnejším snom leta!
V skutočnosti jednou z metód princípu nekonečného bazéna je, že v bežných bazénoch je podľa pohľadu ľudí vonkajšia strana nekonečného bazéna znížená a skrytá za ním, či už stojíte pri nekonečne. bazéne alebo na druhom poschodí. Nevidíte strechu budovy;

Ďalšou metódou je použitie priehľadného akrylátového materiálu na vytvorenie priehľadného bazéna bez okrajov a využitie vysokej priepustnosti svetla akrylového materiálu na spojenie s vodným útvarom vo vnútri bazéna, takže okraj je dômyselne skrytý. Druhá metóda je široko používaná v nekonečných bazénoch hotelov, súkromných víl a špičkových klubov kvôli svojim nádherným vizuálnym efektom a vynikajúcemu bezpečnostnému výkonu;

Na obrázku vidíme napríklad prípad akrylátového priehľadného nekonečného bazéna; namiesto klasického bazéna je namiesto klasického bazéna použitá akrylátová doska s dĺžkou 25 metrov a výškou 1,7 metra a hrúbkou 200 mm. Nechajte bazén dosiahnuť zdanlivo bezokrajový efekt.

Nachádza sa na vrchole mesta, počas dňa sa mraky pomaly vznášajú s vetrom. Priehľadný akrylový nekonečný bazén je čistý ako krištáľ; modrá obloha a biele oblaky sa odrážajú, ako keby celá obloha bola zabalená do tohto nekonečného bazéna; Pulzujúci park a panoramatický výhľad na panorámu mesta sa spájajú s odrazom oblohy a bielymi mrakmi a vytvárajú aqua-modrú ilúziu, vďaka ktorej sa ľudia cítia, akoby sa bazén vznášal vo vzduchu; v noci, opierajúc sa o okraj priehľadného akrylového nekonečného bazéna , Pohľad dole je ďalšou živou nočnou scénou s jasnými svetlami.

Akrylátový priehľadný nekonečný bazénje najoslnivejšou hviezdou moderného architektonického dizajnu. Už nie je len nosičom na plávanie, ale vytvára aj voľnú a pokojnú atmosféru. Akrylátový priehľadný nekonečný bazén s neopakovateľným šarmom je široko používaný v hoteloch, súkromných vilách a špičkových kluboch.



KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových plechov, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovú námornú halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary na spracovanie, akrylové lepiace akrylové lepidlo, zakrivený akrylový plech, veľkoplošný akryl služba inštalácie plechu. podrobnosti nájdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)