Počúvajte vietor a čakajte, kým rozkvitnú kvety – akrylový bazén s nekonečným okrajom v rodine

- 2022-05-05-

Theakrylový bazén s nekonečným okrajomskrytý v „ryžovom poli“ je dokonalá moderná interpretácia „krásneho bazéna“ v texte Tao Yuana. Nekonečný bazén je úzko spojený s ryžovými poliami. Zážitok z plávania s vôňou ryže a klasmi ryže na dosah je veľmi romantický.

v dnešnej dobeakrylový nekonečný bazénje štandardným vybavením špičkových rodinných domov. Akrylátový nekonečný bazén + pohľad zozadu je veľmi všestranná póza. Bez ohľadu na hodnotu tváre alebo make-upu, pohľad zozadu vám vždy dodá trochu tajomna a literárnej atmosféry.

Na okraji nekonečného bazéna si môžete vychutnať výhľad na hory a najkrajší západ slnka v kaňone. Nezabudnuteľným zážitkom je aj pohľad dolu na celý kaňon z najvyššieho bodu. Môžem len povedať, že všetko tvoje plávanie pred týmto bol len kúpeľ.

Útesový nekonečný bazén sa neustále rozširuje smerom von a je najbližšie k oblohe a moru mrakov. , Obdivujte západ slnka, dom je postavený v scenérii a ľudia plávajú v obraze, každá sekunda je akýmsi pôžitkom

Nie je tu žiadny zhon, nie je tu žiadna premávka, len vzduch je naplnený vôňou ryžových polí a blata, štebotom vtákov a kvákaním žiab na ryžových poliach, vďaka ktorým ľudia dočasne zabudnú na starosti života. a zostať bližšie k prírode a bližšie.


KINGSIGN® AKRYLsa špecializuje na všetky druhy akrylových dosiek, akrylových okien, akrylových tunelov, akrylových morských hall,akrylaquarium, akrylátový bazén, akrylátové akvárium, akrylátový polotovarspracovanie dielov, akrylové lepenie acrylic lepidlo, zakrivený akrylový plech, služba inštalácie veľkých akrylových listov. podrobnosti získate na čísle: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)